Eksport er blevet sværere end normalt

903

På grund af havnelukninger og mangel på containere blev indkøb fra Kina forsinket i op til 4 måneder

Fra 2019 til 2021 vil fragtraten for importerede varer i Kina stige med 1000%.I år skulle situationen ikke blive positiv.

Ifølge Sérgio Amora, formand for Union of Customs Brokers i delstaten Ceara (Sidace), steg fragtpriserne med 1.000 % mellem 2019 og 2021, hvilket forhindrede nogle brasilianske importører i at gøre forretninger.

”Der er rigtig mange virksomheder, der bruger kølecontainere, og de har slukket for noget køl for at bruge beholderne.Dette er en meget kompliceret situation, dette er en perfekt storm.Dette har i stigende grad forsinket forsendelser, enten fordi leverandøren ikke var i stand til at hente containeren, eller at havnen er overfyldt,” sagde han.

Som en munproducent, der fokuserer på 100% Nutural Urte Extract, såsom Griffonia Seed Extract 5-HTP, Garcinia Combogia Extract HCA, Yohoimbe Bark Extract Yohimbine, Berberine, Alpha Lipoic Acid, Sodium Copper Chrolophyllin, Quercetin, Rutin.vi har et godt samarbejde med speditør, har særlig evne til at garantere til Container.Tøv ikke med at kontakte os.


Posttid: 03-03-2021