FORSKNINGSFREMSKRIDT VEDRØRENDE AKTIVE INGREDIENSER AF PLANTEEKSTRAKT TIL BLIDNING

syexd (1)

1. Endotelinantagonister

Det er udvundet af den europæiske urt kamille, som kan modstå endotelin og hæmme produktionen af ​​melanocytter.Den ujævne fordeling af endotelin i huden er hovedfaktoren, der fører til dannelsen af ​​pigmentering.Endotelinantagonister kan hæmme endotelin...tyrosinase og fremme differentieringen af ​​melanocytter.

Undersøgelser har fundet ud af, at endotelinantagonister ekstraheret fra vandlevende organismer har lav cytotoksicitet og kan hæmme differentieringen af ​​endotelin på melanocytter og aktiviteten af ​​tyrosinase.Hudhyperpigmenteringssygdomme forårsaget af øget -l kan have anvendelsesmuligheder.

2. Resveratrol og dets derivater

Resveratrolfindes hovedsageligt i druer, Polygonum cuspidatum, Veratrum og andre planter, og hæmmer funktionen af ​​melanocytter og aktiviteten af ​​tyrosinase på en koncentrationsafhængig måde, hvorved melaninsyntesen reduceres.Jeong et al fandt, at det også er forbundet med tyrosinase-relaterede proteiner i melanogenese.

Jia Lili og andre undersøgelser har vist, at topisk resveratrol effektivt kan forbedre hudfarven, har en vis blegningseffekt og har ingen bivirkninger.Resveratrol har ulemperne ved ustabilitet og dårlig biotilgængelighed.Undersøgelser har fundet ud af, at dets derivater (pentaalkyletherderivater og tetraesterderivater) har høj biotilgængelighed og bedre kan hæmme syntesen af ​​melanin.Det har brede anvendelsesmuligheder inden for blegningskosmetik.

3. Kameliaekstrakt

Camellia er Camellia-slægten af ​​Camellia-familien.Nakamura et al.fandt ud af, at kameliablomstknopekstrakt kan hæmme melaninproduktionen og fremme fibroblastdifferentiering.Huang Xiaofeng og andre undersøgelser har konkluderet, at Dianshan tegren og bladekstrakt er bedre end arbutin med hensyn til celleproliferation og hæmning af tyrosinaseaktivitet og har bedre egenskaber end arbutin.Det er en ny type hudblegemiddel og har en bred vifte af anvendelser.udsigt.

MelaninSynthaseIinhibitor

syexd (2)

1. Arbutin

Det er en vigtig tyrosinasehæmmer, som kan hæmme aktiviteten af ​​tyrosinase, blokere syntesen af ​​dopa og dopaquinon og derved hæmme produktionen af ​​melanin, og som også kan reducere pigmentering forårsaget af ultraviolette stråler betydeligt, men den er stabil Dårlig ydeevne, med visse lysfølsomhed.

Undersøgelsen viste, at arbutin med en koncentration på 3% har gode egenskaber, lav cytotoksicitet, irritation og allergi, og den øvre grænse for dets koncentration må ikke overstige 7%.En høj koncentration af arbutin vil affarve normal hud.Dens naturlige aktive ingrediens, glucopyranosid, har en stærkere hæmmende effekt på human tyrosinase end arbutin og erstatter arbutin, fordi det er mere effektivt og stabilt.

2. Lakridsekstrakt

Dens aktive ingredienser er hovedsageligt liquiritin, isoliquiritin og lakridsflavonoider.Liquiritin gør huden melanin jævnt fordelt ved at sprede den aggregerede melanin, og opnår blegende effekt;lakridsflavonoidernes hovedfunktion er at hæmme aktiviteten af ​​tyrosinase, DHICA oxidase og dopa pigment intermutase.

Undersøgelser har fundet ud af, at medicinske hudplejeprodukter indeholdende lakridsekstrakt og papain kan hjælpe melasma og post-inflammatorisk hyperpigmentering med færre bivirkninger og har visse .. og .. egenskaber.Dens koncentration i blegeprodukter er 10% til 40%, men indholdet af aktive ingredienser i lakrids er ikke højt, og oprensningen er vanskelig og dyr.

3. Chuanxiong-ekstrakt

Undersøgelser har fundet ud af, at Chuanxiong-ekstrakt effektivt kan hæmme aktiviteten af ​​tyrosinase, hvilket viser en kompetitiv hæmmende effekt.Chuanqiong-salve udviklet gennem sammensætningsformlen af ​​forskellige emulgatorer og forskellige fortykningsmidler, forskningen i dens blegningseffektivitet og ydeevne viste, at 0,5% ~ 1,0% Chuanqiong-salve har karakteristika for god stabilitet, høj ydeevne og god blegningseffekt.

4. Rhodiola Rosea ekstrakt

Salidroside og flavonoider er dets vigtigste aktive komponenter, og salidroside kan beskadige lipider og cellemembraner af ultraviolette stråler.Ekstraktet kan hæmme syntesen af ​​melanin og aktiviteten af ​​tyrosinase og er et effektivt hudblegemiddel.Undersøgelsen viste, at 1% og 5% af Rhodiola rosea-ekstraktet ikke forårsagede bivirkninger i den menneskelige krop, og det er en kosmetisk aktiv ingrediens med høj stabilitet og har et bredere perspektiv i kosmetiske applikationer.

5. Aloin

Det er et planteglycoprotein med lav molekylvægt ekstraheret fra aloe vera.Det hæmmer hovedsageligt dannelsen af ​​dopaquinon ved kompetitivt at hæmme dopa-oxidationsstedet og opnår ikke-kompetitiv hæmning ved kompetitivt at hæmme kobberioner på hydroxylasestedet.Aktiviteten af ​​tyrosinhydroxylase.Derudover kan aloin også reducere hudens sortfarvning forårsaget af ultraviolette stråler, og har en god reparerende effekt på huden efter soleksponering.Aloin er hydrofilt og ikke-cytotoksisk.Blanding af aloin med arbutin kan forbedre blegningseffekten.

6. Plante polyfenoler

Det findes hovedsageligt i bark, rødder, blade og frugter af planter, og dets blegningseffekt er hovedsageligt relateret til dets absorption af ultraviolette stråler, antioxidant-eliminering af frie radikaler og hæmning af tyrosinase- og peroxidaseaktiviteter.Ellaginsyre er en naturlig polyphenol udvundet af granatæbleskal, bark og forskellige frugter og grøntsager.Det kan hæmme spredningen af ​​melanocytter, hæmme aktiviteten af ​​melanocyttyrosinase, reducere melaninsyntese, Ultraviolette stråler har en stærk absorptionseffekt, som kan spille en rolle i solbeskyttelse eller fjernelse af frie radikaler ved at absorbere ultraviolette stråler.Plantepolyphenol er en slags effektiv ingrediens, som har brede perspektiver for udvikling og udnyttelse af kosmetik.

Kontaktoplysninger:
Shaanxi Ruiwo Phytochem Co.,Ltd.
Oversøisk manager: Jason
Mob: 0086-18629669868
E-mail:jason@ruiwophytochem.com
Whatsapp: 008618629669868


Indlægstid: 13-jul-2022